onsdag den 9. juli 2014

Boserup ejendomme, et firma med klare visioner

I 1996 satte Michael Boserup sig for at stifte et markant og seriøst firma inden for administration af fast ejendom. Som ene mand i firmaet fik han hurtigt sat skub i forretningen, som han gav navnet Boserup Ejendomsadministration A/S. I løbet af årene udvidede Michael sit firmas profil, og begyndte også  at dække over en bred palet og aspekter inden for fast ejendom.

Fra en til 15 mand
Som tiden er gået, er firmaet også vokset hastigt, og i dag er der ikke mindre end 15 kompetente og engagerede medarbejder til at varetage Boserups ejendomme. Boserup ejendomme dækker i dag over en et stort antal ejendomme, og driver også selv en betydelig ejendomsportefølje. Med så mange mand bag roret til at varetage Boserups mange ejendomme, har det kompetente firma også kastet sig over en lang række udviklingsprojekter, som blandt andet dækker over moderne og tidssvarende boliger og erhvervslokaler og – ejendomme til udlejning.

Klar vision for Boserups ejendomme
Der er ingen slinger i valsen, når det kommer til Michael Boserup og resten af administrationen bag Boserups ejendomme. De vil levere professionelle og højt faglige løsninger hver gang. Gennem kompetent og seriøs håndtering af Boserups forskellige ejendomme, vil de hver gang sørge for den bedst mulige kvalitetsløsning, og i alle henseender have den enkelte kunde for øje.

Michael Boserup har gennem stærk og resultatorienteret oplæring af hver enkelt ansat i firmaet arbejdet målrettet for at levere kvalitative resultater, der på alle måder lever op til den enkelte kundes forventninger.

Kun en vej for Boserups ejendomme: Fremad!

Både Michael og hans stab er enige om, at der kun er en vej for Boserups ejendomme i fremtiden, og det er fremad! Med afsæt i vedholdenhed, rettidig omhu og høj kvalitet af administrationen af Boserups ejendomme, ønsker de fortsat at løse sager for den enkelte kunde, på den bedst tænkelige måde. Samtidigt drømmer de også om, at udvide firmaet og dække over en endnu større palet af opgaver inden for ejendomsadministration.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar